Carpaccio van forel met limoen-gembervinaigrette

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 300 g Ardense forelfilets taste of Inspirations
- 1 teentje knoflook
- 10 g verse muntblaadjes
- 2 cm gember
- 1 granaatappel
- 2 limoenen (het sap)
- 1 limoen (zeste)
- 1 sjalot
- 1/3 rood chilipepertje
- verse muntblaadjes (voor de afwerking)
- peper
- zeezout
- 300 g Ardense forelfilets taste of Inspirations
- 1 teentje knoflook
- 10 g verse muntblaadjes
- 2 cm gember
- 1 granaatappel
- 2 limoenen (het sap)
- 1 limoen (zeste)
- 1 sjalot
- 1/3 rood chilipepertje
- verse muntblaadjes (voor de afwerking)
- peper
- zeezout