Cannelloni van spinazie en eekhoorntjesbrood met peterseliecoulis


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g verse spinazieblaadjes
- 50 g pijnboompitten
- 250 g verse lasagneblaadjes
- 500 g ricotta
- 10 cl room
- 200 g parmigiano
- 2 cl olijfolie (voor het eekhoorntjesbrood)
- 5 cl olijfolie (voor het eekhoorntjesbrood)
- 5 cl olijfolie (voor de peterseliecoulis)
- 40 g gedroogd eekhoorntjesbrood
- 250 g mascarpone
- 4 el water
- 1 cl witte wijn
- 150 g boter
- 1 bussel bladpeterselie
- 400 g verse spinazieblaadjes
- 50 g pijnboompitten
- 250 g verse lasagneblaadjes
- 500 g ricotta
- 10 cl room
- 200 g parmigiano
- 2 cl olijfolie (voor het eekhoorntjesbrood)
- 5 cl olijfolie (voor het eekhoorntjesbrood)
- 5 cl olijfolie (voor de peterseliecoulis)
- 40 g gedroogd eekhoorntjesbrood
- 250 g mascarpone
- 4 el water
- 1 cl witte wijn
- 150 g boter
- 1 bussel bladpeterselie