Recept zoekresultatenCannelloni van spinazie en eekhoorntjesbrood met peterseliecoulis
Recept zoekresultatenCannelloni van spinazie en eekhoorntjesbrood met peterseliecoulis
Delhaize logo
  • Cannelloni van spinazie en eekhoorntjesbrood met peterseliecoulis
    Nutri-Score D

Cannelloni van spinazie en eekhoorntjesbrood met peterseliecoulis

Cannelloni van spinazie en eekhoorntjesbrood met peterseliecoulisD
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 400 g verse spinazieblaadjes
  • 50 g pijnboompitten
  • 250 g verse lasagneblaadjes
  • 500 g ricotta
  • 10 cl room
  • 200 g parmigiano
  • 2 cl olijfolie (voor het eekhoorntjesbrood)
  • 5 cl olijfolie (voor het eekhoorntjesbrood)
  • 5 cl olijfolie (voor de peterseliecoulis)
  • 40 g gedroogd eekhoorntjesbrood
  • 250 g mascarpone
  • 4 el water
  • 1 cl witte wijn
  • 150 g boter
  • 1 bussel bladpeterselie
  • 400 g verse spinazieblaadjes
  • 50 g pijnboompitten
  • 250 g verse lasagneblaadjes
  • 500 g ricotta
  • 10 cl room
  • 200 g parmigiano
  • 2 cl olijfolie (voor het eekhoorntjesbrood)
  • 5 cl olijfolie (voor het eekhoorntjesbrood)
  • 5 cl olijfolie (voor de peterseliecoulis)
  • 40 g gedroogd eekhoorntjesbrood
  • 250 g mascarpone
  • 4 el water
  • 1 cl witte wijn
  • 150 g boter
  • 1 bussel bladpeterselie