Recept zoekresultatenButternutpannenkoekjes met gegrilde groenten en een zachtgekookt eitje
Recept zoekresultatenButternutpannenkoekjes met gegrilde groenten en een zachtgekookt eitje
Delhaize logo
A

Butternutpannenkoekjes met gegrilde groenten en een zachtgekookt eitje

Butternutpannenkoekjes met gegrilde groenten en een zachtgekookt eitjeA
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 4 eieren
  • 3 eieren (voor de pannenkoekjes)
  • 1 kg butternutpompoen
  • 125 g verse geitenkaas
  • 75 g parmigiano
  • 1 el olijfolie (voor de pannenkoekjes)
  • 4 cl olijfolie (voor de vinaigrette)
  • 2 el olijfolie (voor de groenten)
  • 2 takjes verse tijm
  • 2 takjes verse oregano
  • verse oregano
  • ‘Chili Explosion’ Santa Maria naar smaak
  • 250 g gekookte rode bieten met het sap
  • 1 dl water
  • 1 el zachte azijn, zoals sherryazijn
  • 2 pastinaken
  • 2 gele wortelen
  • 2 paarse wortelen
  • 1 mespunt Espelettepeper
  • 4 eieren
  • 3 eieren (voor de pannenkoekjes)
  • 1 kg butternutpompoen
  • 125 g verse geitenkaas
  • 75 g parmigiano
  • 1 el olijfolie (voor de pannenkoekjes)
  • 4 cl olijfolie (voor de vinaigrette)
  • 2 el olijfolie (voor de groenten)
  • 2 takjes verse tijm
  • 2 takjes verse oregano
  • verse oregano
  • ‘Chili Explosion’ Santa Maria naar smaak
  • 250 g gekookte rode bieten met het sap
  • 1 dl water
  • 1 el zachte azijn, zoals sherryazijn