
Butternutpannenkoekjes met gegrilde groenten en een zachtgekookt eitje


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 eieren
- 3 eieren (voor de pannenkoekjes)
- 1 kg butternutpompoen
- 125 g verse geitenkaas
- 75 g parmigiano
- 1 el olijfolie (voor de pannenkoekjes)
- 4 cl olijfolie (voor de vinaigrette)
- 2 el olijfolie (voor de groenten)
- 2 takjes verse tijm
- 2 takjes verse oregano
- verse oregano
- ‘Chili Explosion’ Santa Maria naar smaak
- 250 g gekookte rode bieten met het sap
- 1 dl water
- 1 el zachte azijn, zoals sherryazijn
- 2 pastinaken
- 2 gele wortelen
- 2 paarse wortelen
- 1 mespunt Espelettepeper
- 4 eieren
- 3 eieren (voor de pannenkoekjes)
- 1 kg butternutpompoen
- 125 g verse geitenkaas
- 75 g parmigiano
- 1 el olijfolie (voor de pannenkoekjes)
- 4 cl olijfolie (voor de vinaigrette)
- 2 el olijfolie (voor de groenten)
- 2 takjes verse tijm
- 2 takjes verse oregano
- verse oregano
- ‘Chili Explosion’ Santa Maria naar smaak
- 250 g gekookte rode bieten met het sap
- 1 dl water
- 1 el zachte azijn, zoals sherryazijn