Recept zoekresultatenBriochetoasts met gerookte forel en haringpareltjes
Recept zoekresultatenBriochetoasts met gerookte forel en haringpareltjes
Delhaize logo
  • Briochetoasts met gerookte forel en haringpareltjes
    Nutri-Score C

Briochetoasts met gerookte forel en haringpareltjes

Briochetoasts met gerookte forel en haringpareltjesC
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 125 g gerookte forelfilets
  • 25 g haringpareltjes
  • 1/2 rode ui
  • 4 takjes dille
  • 4 sneden brioche
  • 150 g verse kaas, natuur
  • 3 el olijfolie
  • 1 snufje kruidenmix ‘Vis knoflook & tijm’ Delhaize
  • peper
  • 125 g gerookte forelfilets
  • 25 g haringpareltjes
  • 1/2 rode ui
  • 4 takjes dille
  • 4 sneden brioche
  • 150 g verse kaas, natuur
  • 3 el olijfolie
  • 1 snufje kruidenmix ‘Vis knoflook & tijm’ Delhaize
  • peper

Begin met koken

: 10 min.
  1. 1
    Verwijder de korst van de sneetjes brioche, smeer ze lichtjes in met olie, kruid ze met peper en zout. Bak ze op een hete grill kort goudbruin aan de 2 kanten.
  2. 2
    Snijd de rode ui in fijne plakjes. Meng de verse kaas en de kruidenmix. Dresseer kaasquenelles op de toastjes met de forelfilets in stukken, de plakjes rode ui en enkele haringpareltjes. Besprenkel met een scheutje olijfolie, kruid met peper, werk af met dille en serveer.
  1. 1
    Verwijder de korst van de sneetjes brioche, smeer ze lichtjes in met olie, kruid ze met peper en zout. Bak ze op een hete grill kort goudbruin aan de 2 kanten.
  2. 2
    Snijd de rode ui in fijne plakjes. Meng de verse kaas en de kruidenmix. Dresseer kaasquenelles op de toastjes met de forelfilets in stukken, de plakjes rode ui en enkele haringpareltjes. Besprenkel met een scheutje olijfolie, kruid met peper, werk af met dille en serveer.

Score

Nog niet beoordeeld

Heb je dit recept al geprobeerd?

Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 221 kcal – Vetten: 11,8 g – Koolhydraten: 18,2 g - Vezels: 1,4 g – Eiwitten: 10,1 g
Eindejaar,Moederdag
Voorgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

  • Delhaize Forelfilets | Gerookt
    125 gr
    • Kleine Leeuw, kleine prijs
    3
    19
  • Arënkha Haringpareltjes
    55 gr
    8
    75
  • Delhaize Rode uien | Netje
    400 gr
    1
    99
  • Delhaize Dille | Verpakt
    20 gr
    1
    55
  • Harrys Brioche | Gesneden
    485 gr
    5
    99
  • Pur Natur Verse kaas | Vol | Bio
    450 gr
    -20%
    Bio
      2
      60
      €3,25
    • Knorr Finesse Bouillon | Vis | 12 Bouillonblokjes
      12 x 10 gr
      3
      09
    • Reeds in je keuken

    • Delhaize Olijfolie | Culinaire
      50 cl
      5
      39
    • Delhaize Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
      38 gr
      1
      19

    Totaal:

    €27,81