Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Belangrijk berichtProductterugroeping - Delhaize vraagt haar klanten om de producten « Groentechips (zeezout) van het merk Delhaize Bio » en « Chips stripes & blues sea salt van het merk Terra » niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenBoterham met zalm en garnalen, geitenyoghurt en verse kruiden
Delhaize logo
  • Boterham met zalm en garnalen, geitenyoghurt en verse kruiden

Boterham met zalm en garnalen, geitenyoghurt en verse kruiden

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

5 op 5
Brunch
Voorgerecht
Boterham met zalm en garnalen, geitenyoghurt en verse kruiden

Ingrediënten voor 2 Porties

2 Porties
  • 200 g gerookte zalm
  • 8 gepelde en gekookte roze garnalen bio
  • 125 g geitenyoghurt
  • 1/2 granaatappel
  • 1/2 komkommer
  • 10 g koriander
  • 10 g dille
  • 4 sneetjes bruin brood, in 2 gesneden
  • 10 g rucola
  • 1/2 el kappertjes
  • 1/2 eetlepel olijfolie extra vierge

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Zalm | Noorwegen | Gerookt | Zachte smaak
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    140 gr
    44,93 €/kg
    €6,29
    F1993061800218400000
  • Kappertjes | Surfines
    60 gr
    14,83 €/kg
    €0,89
    S2020050800427370000
  • Notensla | Bio
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    100 gr
    19,90 €/kg
    €1,99
    F2016041400307460000
  • Brood Bruin | Gesneden
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S1992010108189780000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 10 min

    1. Klop met een houten lepel op de omgekeerde granaatappel zodat de pitjes eruit vallen. Hak de kruiden en de kappertjes fijn. Schil de komkommer en snijd hem in 4 in de lengte. Verwijder met een lepel de zaadjes, snijd in blokjes en bestrooi ze met zout. Laat 10 min uitlekken, spoel ze af, laat opnieuw uitlekken en meng ze met de yoghurt, de helft van de kruiden en de kappertjes. Voeg olijfolie toe en kruid bij.
    2. Beleg de boterhammen met dit mengsel, leg er de garnalen en de in reepjes gesneden zalm op en werk af met de andere helft van de kruiden en de granaatappelpitten.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Brunch
    Brunch
    Voorgerecht
    • Boterham met zalm en garnalen, geitenyoghurt en verse kruiden

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Zalm | Noorwegen | Gerookt | Zachte smaak
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    140 gr
    44,93 €/kg
    €6,29
    F1993061800218400000
  • Kappertjes | Surfines
    60 gr
    14,83 €/kg
    €0,89
    S2020050800427370000
  • Notensla | Bio
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    100 gr
    19,90 €/kg
    €1,99
    F2016041400307460000
  • Brood Bruin | Gesneden
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S1992010108189780000