Boterham met zalm en garnalen, geitenyoghurt en verse kruiden
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
5 op 5Brunch
Voorgerecht
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 2 Porties
- 200 g gerookte zalm
- 8 gepelde en gekookte roze garnalen bio
- 125 g geitenyoghurt
- 1/2 granaatappel
- 1/2 komkommer
- 10 g koriander
- 10 g dille
- 4 sneetjes bruin brood, in 2 gesneden
- 10 g rucola
- 1/2 el kappertjes
- 1/2 eetlepel olijfolie extra vierge
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1993061800218400000
S2020050800427370000
F2016041400307460000
S1992010108189780000
Laad nog 4 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 10 min
- Klop met een houten lepel op de omgekeerde granaatappel zodat de pitjes eruit vallen. Hak de kruiden en de kappertjes fijn. Schil de komkommer en snijd hem in 4 in de lengte. Verwijder met een lepel de zaadjes, snijd in blokjes en bestrooi ze met zout. Laat 10 min uitlekken, spoel ze af, laat opnieuw uitlekken en meng ze met de yoghurt, de helft van de kruiden en de kappertjes. Voeg olijfolie toe en kruid bij.
- Beleg de boterhammen met dit mengsel, leg er de garnalen en de in reepjes gesneden zalm op en werk af met de andere helft van de kruiden en de granaatappelpitten.
Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Brunch
Brunch
Voorgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1993061800218400000
S2020050800427370000
F2016041400307460000
S1992010108189780000
Laad nog 4 producten