Boterham met zalm en garnalen, geitenyoghurt en verse kruiden

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g gerookte zalm
- 8 gepelde en gekookte roze garnalen bio
- 125 g geitenyoghurt
- 1/2 granaatappel
- 1/2 komkommer
- 10 g koriander
- 10 g dille
- 4 sneetjes bruin brood, in 2 gesneden
- 10 g rucola
- 1/2 el kappertjes
- 1/2 el olijfolie extra vierge
- 200 g gerookte zalm
- 8 gepelde en gekookte roze garnalen bio
- 125 g geitenyoghurt
- 1/2 granaatappel
- 1/2 komkommer
- 10 g koriander
- 10 g dille
- 4 sneetjes bruin brood, in 2 gesneden
- 10 g rucola
- 1/2 el kappertjes
- 1/2 el olijfolie extra vierge