Boterham met verse kaas, radijs, mengeling scheuten en veldsla
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
5 op 5Vegetarisch
Brunch
Snack
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 2 sneden grof brood
- 1 bosje radijzen
- 1 potje verse kaas
- 1 zakje veldsla
- 1 vlootje gemengde scheuten bio (luzerne en rucola)
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S1992010108189780000
F2004122800318830000
F1990050400126500000
Begin met koken
- Smeer de verse kaas op een snee brood en snijd de radijzen in fijne plakjes.
- Leg de plakjes radijs op de verse kaas.
- Versier met wat scheuten en wat veldsla.
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Brunch
Lunch
Lente,Zomer
Snack
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
S1992010108189780000
F2004122800318830000
F1990050400126500000