Boterham met rundercarpaccio en appelkappertjes
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
4 op 5Lactose vrij
Ontbijt
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 1 Porties
- 1 sneetje ‘Averbode volkoren’
- rundercarpaccio
- mosterd ‘Mostoed’ Brussels Ketjep
- appelkappertjes
- tuinkers
- peper en zout
Winkelen voor dit recept
Reeds in je keuken
S2021021000507950000
Begin met koken
Bereidingstijd: 5 min.
Neem een sneetje Averbode volkorenbrood. Leg er sneedjes rundercarpaccio op, samen met wat mosterd ‘Mostoed’ Brussels Ketjep, appelkappertjes en tuinkers. Doe er naar smaak nog peper en zout bij.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Lactose vrij
Ontbijt
Winkelen voor dit recept
Reeds in je keuken
S2021021000507950000