Recept zoekresultatenAardappelkoekje met bresaola
Delhaize logo
  • Aardappelkoekje met bresaola
    C

Aardappelkoekje met bresaola

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

30-60 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Gluten vrij
Eindejaar
Hapjes
Aardappelkoekje met bresaolaC

Ingrediënten voor 12 Porties

12 Porties
  • basilicumblaadjes
  • 70 g bresaola
  • 4 champignons
  • 600 g diepgevroren rösti
  • 6 eetlepels vers geraspte Parmezaanse kaas

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Bresaola
    70 gr
    75,57 €/kg
    €5,29
    F2009070200518810000
  • Geraspte Parmigiano Reggiano
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2013100200732000000
  • Begin met koken

    1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
    2. Leg de nog diepgevroren rösti op de met bakpapier beklede ovenplaat. Bak ze 15 min., draai ze om en bestrooi ze met de kaas. Bak ze nog 15 min. extra.
    3. Snij ondertussen de champignons in fijne schijfjes en haal de sneetjes bresaola uit elkaar. Leg een sneetje op elke rösti, schik er een schijfje champignon op en vervolgens een blaadje basilicum.
    4. Serveer meteen.

    Kooktip

    Besprenkel de champignonschijfjes met citroensap indien je ze op voorhand bereidt, dat voorkomt het verkleuren.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 717; energie (kCal): 172; vetten (g): 7,6; verzadigde vetten (g): 2,2; koolhydraten (g): 17,2; suikers (g): 0,6; vezels (g): ; eiwitten (g): 7,8; zout (g): 1,4. Energie (kcal/portie): 117,1
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Gluten vrij
    Eindejaar
    Diner
    Hapjes
    • Aardappelkoekje met bresaola
      C

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Bresaola
    70 gr
    75,57 €/kg
    €5,29
    F2009070200518810000
  • Geraspte Parmigiano Reggiano
    Dit product is niet meer beschikbaar
    F2013100200732000000