Noordzeekrabben met tongfilets, grijze garnalen en kaviaar

Moeilijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 grote gekookte krabben
- 500 g tongfilets
- 100 g gepelde grijze garnalen
- 30 g kaviaar
- 200 g zeekraal
- 800 g bloemige aardappelen (nettogewicht, geschild)
- 2 sjalotten
- 1 dl melk
- 2,3 dl room
- 2,5 dl witte droge wijn
- 120 g boter
- 5 el olijfolie
- 1/2 bosje bieslook
- 4 plukjes kervel
- 1 snufje venkelzaadjes
- nootmuskaat
- peper en zout
- 4 grote gekookte krabben
- 500 g tongfilets
- 100 g gepelde grijze garnalen
- 30 g kaviaar
- 200 g zeekraal
- 800 g bloemige aardappelen (nettogewicht, geschild)
- 2 sjalotten
- 1 dl melk
- 2,3 dl room
- 2,5 dl witte droge wijn
- 120 g boter
- 5 el olijfolie
- 1/2 bosje bieslook
- 4 plukjes kervel
- 1 snufje venkelzaadjes