Recept zoekresultatenNoordzeekrabben met tongfilets, grijze garnalen en kaviaar
Recept zoekresultatenNoordzeekrabben met tongfilets, grijze garnalen en kaviaar
Delhaize logo
  • Noordzeekrabben met tongfilets, grijze garnalen en kaviaar

Noordzeekrabben met tongfilets, grijze garnalen en kaviaar

Noordzeekrabben met tongfilets, grijze garnalen en kaviaar
Moeilijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 4 grote gekookte krabben
  • 500 g tongfilets
  • 100 g gepelde grijze garnalen
  • 30 g kaviaar
  • 200 g zeekraal
  • 800 g bloemige aardappelen (nettogewicht, geschild)
  • 2 sjalotten
  • 1 dl melk
  • 2,3 dl room
  • 2,5 dl witte droge wijn
  • 120 g boter
  • 5 el olijfolie
  • 1/2 bosje bieslook
  • 4 plukjes kervel
  • 1 snufje venkelzaadjes
  • nootmuskaat
  • peper en zout
  • 4 grote gekookte krabben
  • 500 g tongfilets
  • 100 g gepelde grijze garnalen
  • 30 g kaviaar
  • 200 g zeekraal
  • 800 g bloemige aardappelen (nettogewicht, geschild)
  • 2 sjalotten
  • 1 dl melk
  • 2,3 dl room
  • 2,5 dl witte droge wijn
  • 120 g boter
  • 5 el olijfolie
  • 1/2 bosje bieslook
  • 4 plukjes kervel
  • 1 snufje venkelzaadjes