Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtTerugroeping producten - Delhaize vraagt haar klanten om de "Brugse Pannenkoeken, Brugse Dessert Pannenkoeken" van het merk Geal niet meer te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Ontdek onze nieuwigheden in de afdeling welzijn.

BIOVER SELFCARE

Goed gewapend tegen verkoudheden

Een loopneus, een kriebel in de keel ... De herfst en de bijhorende verkoudheden zijn terug van weggeweest! Het gamma van Biover Selfcare ruimt je symptomen van verkoudheid uit de weg met hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten. De hoestsiroop en -pastilles met honing en heemstwortel werken als een verzachtende balsem. Met hun hypertonische oplossing van zeewater, essentiële oliën (enkel in de neusspray) en natuurlijke extracten maken de neus- en keelsprays slijmen los en helpen ze virussen te elimineren.

 

BIOVER – YMEA VITAMINES

In topvorm met voedingssupplementen

Vitaminen en mineralen zijn goed voor de groei, het herstel en een goede werking van ons lichaam. Onder normale omstandigheden voorziet een gevarieerde voeding ons daarvan. Maar soms – zoals in de winter, op reis of tijdens de menopauze – kunnen extra vitaminen of een voedingssupplement tekorten voorkomen. Biover heeft ook een uitgebreid gamma voedingssupplementen op basis van 100% pure ingrediënten die met zorg én met respect voor de natuur worden geselecteerd.

SCHOLL

De referentie in voetverzorging

Wist je dat we zo’n 60% van onze tijd op onze voeten doorbrengen en tijdens ons leven zo’n drie keer rond de aarde lopen? Een goede voetverzorging is dus geen overbodige luxe! Het gamma van Scholl biedt oplossingen voor elk voetprobleem, van droge huid en kloven tot transpiratie en nagels die zijn aangetast door schimmels of wratten. Scholl weet raad met al je voetproblemen!