Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

GRATIS COLLECT deze week 🛒🚗Geniet van gratis collect met de code COLFREE!> Profiteer ervan! <

EOY Charity

Samen schenken we borden vol hoop. Steun de Voedselbanken.

Delhaize steunt de Voedselbanken het hele jaar door. En dat al meer dan 33 jaar. Producten die we over hebben, gaan zo naar zij die alle hulp kunnen gebruiken. Tijdens eindejaar doen we nog een extra actie waar ook jij kan aan bijdragen. Zo vullen we samen borden vol hoop. Dat kan op 2 manieren: in de winkel, of via je My Delhaize app. 

Schenk een maaltijd

De feestdagen zijn niet alleen een moment om te ontvangen, maar ook om te geven. Schenk een maaltijd aan iemand in nood. Het is eenvoudig: scan een van de drie barcodes aan de kassa in de winkel om dat bedrag toe te voegen aan je aankoop. Je kan kiezen tussen een of meerdere maaltijden van €3, €6 of €9.

Een feestelijke maaltijd voor iedereen!

Schenk je liever je S+ punten? Geen probleem, je kan S+ punten doneren via jouw “my Delhaize” app door te kiezen tussen een of meerdere maaltijden van €3, €6 of €9. Wij doneren alles aan de Voedselbanken om mensen in nood te helpen. Zo kan iedereen genieten van een warme en heerlijke kerstavond.

Samen vullen we borden vol hoop

Delhaize steunt De Voedselbanken het hele jaar door. En dat al 33 jaar lang. Producten die we over hebben, gaan zo naar zij die alle hulp kunnen gebruiken. Tijdens eindejaar doen we nog een extra actie waar ook jij kan aan bijdragen. Zo vullen we samen borden vol hoop. Dat kan op 2 manieren: in de winkel, of via je My Delhaize app. Maar wat gebeurt er nu precies met jouw donatie? Hoe helpen we bij Delhaize concreet? En waar komen de producten die we doneren terecht? Siska Schoeters gaat op zoek naar antwoorden op borden vol vragen.