EOY Charity
Producten en inspiratie voor de feesten

De mooiste cadeaus horen op iedere tafel. Steun de Voedselbanken.

De feestdagen zijn niet voor iedereen de leukste tijd van het jaar. Jij gelooft toch ook dat de mooiste cadeaus op alle tafels horen? Ook voor zij die zich geen verse en gezonde maaltijd kunnen veroorloven? Jij kan hen helpen! Wij werken samen met de Voedselbanken om verspilling tegen te gaan en mensen in nood te helpen. Jij kan ook helpen door een maaltijd te doneren. Dat kan op 2 manieren: in de winkel, of via de "My Delhaize" app. 

Schenk een maaltijd

Schenk een maaltijd

De feestdagen zijn niet alleen een moment om te ontvangen, maar ook om te geven. Schenk een maaltijd aan iemand in nood. Het is eenvoudig: scan een van de drie barcodes aan de kassa in de winkel om dat bedrag toe te voegen aan je aankoop. Je kan kiezen tussen een of meerdere maaltijden van €3, €6 of €9. 

Download de 3 bonnen

Een feestelijke maaltijd voor iedereen!

Een feestelijke maaltijd voor iedereen!

Schenk je liever een zelf gekozen bedrag? Geen probleem, je kan S+ punten doneren via jouw "my Delhaize" app. Kies zelf het bedrag dat je wil geven. Wij doneren alles aan de Voedelbanken om mensen in nood te helpen. Zo kan iedereen genieten van een warme en heerlijke kerstavond. 

Ontdek onze goede doelen

Tot op het laatste moment aan jouw zijde

Reserveer tijdig je producten

Reserveer tijdig je producten

Dankzij onze bestelbon kan je je feestproducten vanuit je sofa bestellen.  Dan hoef je enkel nog naar de door jou gekozen winkel te gaan om je producten op te halen.

Naar de bestelbon >

Onze openingsuren op 23 en 24 december

Onze openingsuren op 23 en 24 december

Onze supermarkten staan tot de laatste minuut voor u klaar. Wij verwelkomen u op vrijdag 23/12 tot 21.00 uur en op zaterdag 24/12 tot 17.00 uur.
De meeste winkels van Proxy en AD Delhaize blijven ook open op zon- en feestdagen.

Controleer het schema van jouw winkel >

Jouw eindejaarsboodschappen aan huis geleverd dankzij Delivery

Jouw eindejaarsboodschappen aan huis geleverd dankzij Delivery

Doe je boodschappen online. Wij maken jouw reservatie klaar, en leveren ze bij jou thuis van 7u tot 21u. Op zaterdag 24 en 31 december trouwens ook tot 14u!

Shop nu >