Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

CYBER MONDAY deze maandag 27/11! 💻🎁Tot €15 korting op je online bestelling!>> Meer info, langs hier <<

brabantia

Spaar mee voor duurzame producten van Brabantia

Brabantia is uitgegroeid tot een internationaal designmerk, bekend en geliefd om hun praktische en stijlvolle keukenaccessoires en huishoudelijke artikelen. Hun missie is om het leven mooier te maken door middel van slimme producten die het huishouden leuker maken. Door gebruik te maken van materialen zoals glas en bamboe in plaats van plastic, kunnen we voedsel veilig bewaren en verspilling voorkomen. Zo verminderen we de afvalberg en maken we het thuis niet alleen makkelijker, maar ook duurzamer. De producten van Brabantia zijn ontworpen met het oog op het milieu en bieden een alternatief voor wegwerpproducten. Spaar mee voor de bewaardozen, ovenschotels, de broodtrommel, lunchbox, het botervlootje en de drinkfles van Brabantia.

Hoe werkt het?

Vanaf 17 augustus 2023 t.e.m. 27 september 2023 ontvang je per aankoopschijf van € 10 een Brabantia-spaarzegel.
Met 10 spaarzegels geniet je van een grote korting op een product uit de collectie op deze spaarkaart. Volle spaarkaarten kunnen omgeruild worden t.e.m. 4 oktober 2023.
Er zijn 2 manieren om te sparen;

  1. Kies je ervoor om fysieke spaarzegels te sparen? De zegels die je ontvangt moeten op deze spaarkaart gekleefd worden. Een volle spaarkaart kan je aan de kassa in één van de deelnemende winkels omruilen voor een product aan de promo-prijs, uit de professionele Brabantia-messencollectie die je terugvindt op deze spaarkaart.
  2. Je kan ook digitaal sparen! Bij het activeren van je digitale spaarkaart in je My Delhaize app krijg je bovendien 3 zegels cadeau. Wanneer je een volle spaarkaart hebt, activeer je het product van jouw keuze in de app, scan je SuperPlus kaart en geniet je van je korting in de winkel.


Bekijk de actievoorwaarden

Ontdek de deelnemende Brabantia-producten

De bewaardozen en ovenschotels incl. bamboe deksels zijn luchtdicht d.m.v. een siliconen afdichting en kunnen gekoeld worden tot minimum 5°C. De bewaardozen en ovenschotels excl. bamboe deksels, zijn microgolfovenbestendig, ovenbestendig tot 250°C, vriezerbestendig tot -20°C en vaatwasmachinebestendig. 

*De op deze spaarkaart vermelde prijsverminderingen zijn toegepast op de aanbevolen verkoopprijs van de fabrikant. 

Actie geldig binnen de limieten van onze beschikbare voorraad per winkel.

Zin om digitaal te sparen? Dat kan in de My Delhaize app!

Spaar digitaal en ontvang de eerste 3 zegels gratis

Handig!

Jawel, zo heb je dus geen papier meer nodig én heb je je spaarkaart altijd op zak. Open gewoon je My Delhaize app en kies voor digitaal sparen! 

 

 

Het is helemaal nieuw, dus je stelt jezelf waarschijnlijk deze vragen: 
  • Kan ik tijdens het online sparen nog veranderen en terugschakelen naar papieren zegels? 

Ja, ga naar je digitale spaarkaart. Onderaan is er een knop "stop met digitaal sparen", maar opgelet, want je verliest dan al je gespaarde zegels.

  • Ik heb niet gezien dat ik digitaal kon sparen en ik heb al papieren spaarzegels ontvangen, wat moet ik doen? 

Je kan je digitale kaart activeren en vervolgens aan de kassamedewerker vragen om je papieren zegels toe te voegen aan je digitale kaart.

  • Ik heb net een aankoop gedaan maar ik kan mijn zegels niet zien in de app, is dit normaal?

Ja, het kan tot 1 uur duren voor zegels op je digitale spaarkaart verschijnen.

Nog vragen ? Bekijk hier onze FAQ