Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtTerugroeping producten - Delhaize vraagt haar klanten om de "Cordon Bleu", "Wrap BLT 220g", "Fusili Matrici 600g", "Duo Mini Ravioli 500g" en " Linguinis Pancetta 400g" van het merk Delhaize niet meer te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenTagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas
Delhaize logo
  • Tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas

Tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 30 min.

Budget

€€

Score

5 op 5
Andere
Kerst
Hoofdgerecht
Tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 eetlepel olijfolie
  • peper
  • 2 sneetjes peperkoek
  • 1 potje peren op rode wijn
  • 200 g rendiersteak
  • 125 g verse geitenkaas
  • 50 g spek
  • 1 vlootje verse dragon
  • zout

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Peperkoek
    500 gr
    3,90 €/kg
    €1,95
  • Gepeld Steak | Rund | Bio
    +/- 200 gr
    +/-18,49€/kg
    +/-€3,70
    Afhaling vanaf 29/09
  • Verse geitenkaas | Honing
    125 gr
    16,72 €/kg
    €2,09
  • Spek | Ontbijt
    200 gr
    9,00 €/kg
    €1,80
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 30

    1. Kruid de steak met peper en zout, braad hem in olijfolie aan in een hete pan. Bak hem 3 minuten en laat hem vervolgens 10 minuten rusten onder een vel aluminiumfolie of in een warme oven.
    2. Rooster het spek tot het lekker krokant is en laat het uitlekken op een vel keukenpapier. Verkruimel de peperkoek en laat de kruimels snel uitdrogen in een oven op 180°C, samen met het spek. Mix het spek met de broodkruimels tot een mooie crumble.
    3. Snij de peren in blokjes. Roer de geitenkaas tot hij mooi glad is en doe hem in een spuitzak.
    4. Snij het vlees in plakken, serveer het met de peren, een roosje geitenkaas en de crumble van spek. Werk af met een paar blaadjes dragon en een streepje olijfolie.
    5. Dien op met een salade van jonge spinaziescheuten.

    Kooktip

    Hou de peperkoekkruimels goed in het oog in de oven: ze verbranden makkelijk.

    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Andere
    Kerst
    Diner
    Herfst
    Hoofdgerecht
    • Tagliata van rendier, peren in wijn, crumble met spek en geitenkaas

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Peperkoek
    500 gr
    3,90 €/kg
    €1,95
  • Gepeld Steak | Rund | Bio
    +/- 200 gr
    +/-18,49€/kg
    +/-€3,70
    Afhaling vanaf 29/09
  • Verse geitenkaas | Honing
    125 gr
    16,72 €/kg
    €2,09
  • Spek | Ontbijt
    200 gr
    9,00 €/kg
    €1,80