Recept zoekresultatenGevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Delhaize logo
  • 00:00
    -03:41
  • Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Kerst
Hoofdgerecht
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 4 duiven met vulling naar keuze van het eindejaarsassortiment van Delhaize
  • 1 eetlepel boter of margarine
  • 1 dl halfvolle melk
  • truffelolie
  • 4 sneden peperkoek
  • 600 g aardappelen
  • 1 dl kippenbouillon
  • 1 foie gras – terrine 40 g
  • peper

Begin met koken

  1. Laat de peperkoek drogen in de oven op 100°C (ongeveer 1 uur). Verbrokkel.
  2. Bak de gevulde duiven (zie verpakking). Verhit de kippenbouillon en mix met de foie gras tot een gladde massa.
  3. Warm de aardappelpuree op en voeg enkele druppels truffelolie toe om af te werken.
  4. Serveer de duiven met aardappelpuree en foiegrassaus. Bestrooi ten slotte met peperkoekcrumble.

Kooktip

Op het einde van het jaar worden de duiven verkocht in je Delhaize winkel met 3 heerlijke gebruiksklare vullingen (pick’N mix): een vulling met eendenlever, een vulling met druiven en een vulling met paddestoelen

Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Kerst
Diner
Alle seizoenen
Hoofdgerecht
  • 00:00
    -03:41
  • Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree