Zuurkool uit de Elzas


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 ui
- zwarte peper
- zout
- 30 g boter
- 6 Charlotte-aardappelen
- 50 cl Riesling
- 1/2 kl karwijzaad
- 3 kruidnagels
- 6 jeneverbessen
- 1 feuille laurier
- 1,5 kg rauwe zuurkool (zuurkool natuur)
- 1 teentje knoflook
- 6 Straatsburgse worsten (knakworsten)
- 1 worst van Morteau
- 2 worsten van Montbéliard
- 200 g vers spek
- 400 g varkensschouder
- 200 g gerookt spek
- 1 gerookt hammetje
- 1 ui
- zwarte peper
- zout
- 30 g boter
- 6 Charlotte-aardappelen
- 50 cl Riesling
- 1/2 kl karwijzaad
- 3 kruidnagels
- 6 jeneverbessen
- 1 feuille laurier
- 1,5 kg rauwe zuurkool (zuurkool natuur)
- 1 teentje knoflook
- 6 Straatsburgse worsten (knakworsten)
- 1 worst van Morteau
- 2 worsten van Montbéliard