Stoofpotje van kapoenbouten met morieljes en wortelgroenten
Makkelijk, > 60 min.
Moeilijkheid
GemiddeldDuur
30-60 min.Budget
€€€Score
Nog niet beoordeeldToon:
Delhaize
Tong | Noordzee
+/- 170 gr
+/-€8,33
Delhaize
Snijbonen
400 gr
€3,29
Delhaize
Bonen | Bio
1 st
€2,69
Delhaize
Sjalot | Ui | Netje
500 gr
€1,05
Delhaize
Citroenen
500 gr
€1,35
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Delhaize
Tarwebloem
1 kg
€0,35
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Bereidingstijd : 30 min.
Tip: Dien de zeetongen altijd op in een warme schaal of bord zodat de boter niet opstijft door contact met een koud servies.
Toon:
Delhaize
Tong | Noordzee
+/- 170 gr
+/-€8,33
Delhaize
Snijbonen
400 gr
€3,29
Delhaize
Bonen | Bio
1 st
€2,69
Delhaize
Sjalot | Ui | Netje
500 gr
€1,05
Delhaize
Citroenen
500 gr
€1,35
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Delhaize
Tarwebloem
1 kg
€0,35
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25