Recept zoekresultatenZeebaarsfilet met pesto, kerstomaten en tagliatelle met broccoli
Delhaize logo
  • 00:00
    -00:58
    A
  • Zeebaarsfilet met pesto, kerstomaten en tagliatelle met broccoli

Zeebaarsfilet met pesto, kerstomaten en tagliatelle met broccoli

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

5 op 5
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Zeebaarsfilet met pesto, kerstomaten en tagliatelle met broccoliA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 4 zeebaarsfilet met vel
  • 1 broccoli
  • 400 g kerstomaten, in trosjes
  • 250 g verse biotagliatelle
  • 100 g verse pesto
  • 3 eetlepels olijfolie

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Zeebaarsfilet
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Broccoli | Cat1
    400 gr
    1,88 €/kg
    €0,75
  • Kerstomaten cluster
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Tagliatelle | Eieren | Bio
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 15 min

    1. Verdeel de broccoli in roosjes en snij de stelen van deze roosjes in schijfjes. Schil de stam en snij in blokjes. Kook de broccoli samen met de verse tagliatelle gedurende 3 min. in voldoende gezouten, kokend water.
    2. Verhit intussen 2 pannen op een hoog vuur. Meng 1 eetlepel verse pesto met de olijfolie en smeer er de zeebaarsfilets (velkant) en de kerstomaten mee in. Leg de zeebaarsfilets en de kerstomaten vervolgens in de verhitte pannen en bak gedurende 2 min. op een hoog vuur. Draai ze hierna om en bak ze nog 3 min. op een zeer zacht vuur. Kruid bij naar smaak.
    3. Laat de pasta met broccoli uitlekken en voeg hierbij de rest van de pesto met ½ pollepel kookvocht. Meng goed.
    4. Serveer onmiddelijk met de kerstomaten en zeebaarsfilets.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 636; energie (kCal): 152; vetten (g): 6,8; verzadigde vetten (g): 1; koolhydraten (g): 11,2; suikers (g): 1,6; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 10,2; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 516,5
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Italiaans
    Andere
    Overig
    Diner
    Andere
    Hoofdgerecht
    • 00:00
      -00:58
      A
    • Zeebaarsfilet met pesto, kerstomaten en tagliatelle met broccoli

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Zeebaarsfilet
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Broccoli | Cat1
    400 gr
    1,88 €/kg
    €0,75
  • Kerstomaten cluster
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Tagliatelle | Eieren | Bio
    Dit product is niet meer beschikbaar