Zandkoekhartjes met gember en frambozencoulis


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 24 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 eidooiers
- 300 g zelfrijzende bloem
- 2 el zure room
- 75 g rietsuiker
- 150 malse gezouten boter
- 1 kl gemberpoeder
- 2 el bietensap
- 155 g bloemsuiker
- 1 dl frambozencoulis
- 100 g zure room (voor de afwerking)
- 1 kl kristalsuiker
- 2 eidooiers
- 300 g zelfrijzende bloem
- 2 el zure room
- 75 g rietsuiker
- 150 malse gezouten boter
- 1 kl gemberpoeder
- 2 el bietensap
- 155 g bloemsuiker
- 1 dl frambozencoulis
- 100 g zure room (voor de afwerking)
- 1 kl kristalsuiker