Recept zoekresultatenZandkoekhartjes met gember en frambozencoulis
Recept zoekresultatenZandkoekhartjes met gember en frambozencoulis
Delhaize logo
  • Zandkoekhartjes met gember en frambozencoulis
    Nutri-Score E

Zandkoekhartjes met gember en frambozencoulis

Zandkoekhartjes met gember en frambozencoulisE
Gemiddeld
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
24 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 2 eidooiers
  • 300 g zelfrijzende bloem
  • 2 el zure room
  • 75 g rietsuiker
  • 150 malse gezouten boter
  • 1 kl gemberpoeder
  • 2 el bietensap
  • 155 g bloemsuiker
  • 1 dl frambozencoulis
  • 100 g zure room (voor de afwerking)
  • 1 kl kristalsuiker
  • 2 eidooiers
  • 300 g zelfrijzende bloem
  • 2 el zure room
  • 75 g rietsuiker
  • 150 malse gezouten boter
  • 1 kl gemberpoeder
  • 2 el bietensap
  • 155 g bloemsuiker
  • 1 dl frambozencoulis
  • 100 g zure room (voor de afwerking)
  • 1 kl kristalsuiker