Recept zoekresultatenZalmmouse op toast gegarneerd met gerookte viskuit
Delhaize logo
  • Zalmmouse op toast gegarneerd met gerookte viskuit

Zalmmouse op toast gegarneerd met gerookte viskuit

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Lunch
Zalmmouse op toast gegarneerd met gerookte viskuit

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1/2 citroen
  • 1 potje zalmforelkuit
  • 400 g verse zalmfilets
  • 4 sneetjes toastbrood
  • peper
  • 1 eetlepel olie
  • 100 g mayonaise
  • kruidentuiltje
  • 2 eetlepels kappers
  • geplette zwarte peperbollen
  • 3 hardgekookte eieren
  • 2 eetlepels dille
  • zout

Begin met koken

Bereidingstijd: 25

  1. Pocheer de zalm in 1 l water met de in schijfjes gesneden halve citroen, het kruidentuiltje, de peperkorrels en een beetje zout. Haal de vis uit het kookvocht en laat hem afkoelen. Verwijder het vel en de grijze stukjes vlees.
  2. Plet de zalm met een vork en voeg de mayonaise, de kappers, de eieren en de dille toe. Kruid met peper en zout.
  3. Maak mooie rondjes brood met behulp van een uitsteekvorm en bak ze aan beide kanten goudgeel in een beetje olie.
  4. Serveer de toast gegarneerd met de zalmmousse, versierd met een mespunt zalmforelkuit.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Diner
Alle seizoenen
Lunch
  • Zalmmouse op toast gegarneerd met gerookte viskuit