Wok van mini-groenten met noedels
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegan
Veggie - minder dan 3€
Voorgerecht


Ingrediënten voor 4 Porties
4 Porties
- verse koriander
- 1 l groentebouillon
- 1 pakje noedels
- 1 el sojasaus
- 1 el sesamolie
- 1 zakje wok groentenmix 400gr
- 2 el zonnebloemolie
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2021022400077540000
S2021020200503930000
S1993102800135100000
S2009051200121910000
S2007082700005790000
F2018021400012640000
Reeds in je keuken
S2022072500641380000
Begin met koken
- Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit de olie in de wok en fruit er de uisnippers, lente-ui en knoflook in aan. Voeg er overige groenten aan toe en roerbak een paar minuten.
- Doe er de groentebouillon bij en voeg er een beetje water aan toe. Roer om en laat de groenten beetgaar worden. Breng verder op smaak met sojasaus en sesamolie.
- Vermeng groenten en noedels.
- Werk de borden af met verse koriander.
Kooktip
Varieer-tips
- Voeg er naar smaak stukjes scampi, kip, rundsfilet of varkensvlees aan toe. Kruid ze met peper en zout, bak kort aan in de olie, haal uit de pan en voeg ze pas aan het einde van de bereiding weer toe.
- Deze wokformule gaat eveneens perfect samen met kort gegrilde tonijn.
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 287; energie (kCal): 68; vetten (g): 2,1; verzadigde vetten (g): 0,3; koolhydraten (g): 10; suikers (g): 1,3; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 2; zout (g): 0,7. Energie (kcal/portie): 357,54
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Aziatisch
Vegan
Veggie - minder dan 3€
Diner
Lente
Voorgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2021022400077540000
S2021020200503930000
S1993102800135100000
S2009051200121910000
S2007082700005790000
F2018021400012640000
Reeds in je keuken
S2022072500641380000