Witloof met camembertsaus en perenchutney
door @AsCookedbyGinger

> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 12 sneetjes gerookt ontbijtspek
- 4 dikke witloofstronken
- 8 sneetjes peperkoek
- 1 e.l. olijfolie
- 15 g bloem
- 120 g camembert
- 2,5 dl melk
- 15 g boter
- 1 snufje nootmuskaat
- 1 gekke peer
- 1/2 rode ui
- 2 el rozijnen
- 100 g bruine suiker
- 1,2 dl ciderazijn
- 1 el olijfolie
- 15 g verse gember
- 1 kruidnagel
- 1 kl kaneel
- 1 snufje cayennepeper
- 1 snufje zout
- 1 handvol grofgehakte walnoten
- 25 g verse peterselie
- 12 sneetjes gerookt ontbijtspek
- 4 dikke witloofstronken
- 8 sneetjes peperkoek
- 1 e.l. olijfolie
- 15 g bloem
- 120 g camembert
- 2,5 dl melk
- 15 g boter
- 1 snufje nootmuskaat
- 1 gekke peer
- 1/2 rode ui
- 2 el rozijnen
- 100 g bruine suiker
- 1,2 dl ciderazijn
- 1 el olijfolie