Recept zoekresultatenVongole à la ramblas: chorizo, tomaat en knoflook
Delhaize logo
  • 00:00
    00:00
  • Vongole à la ramblas: chorizo, tomaat en knoflook

Vongole à la ramblas: chorizo, tomaat en knoflook

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Gluten vrij
Overig
Hoofdgerecht
Vongole à la ramblas: chorizo, tomaat en knoflook

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 2 kg kokkels en vongole
  • 120 g chorizo
  • 2 dl witte wijn
  • 1 bakje kerstomaten
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 40 g basilicum
  • 1 snuifje piment d'Espelette

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Chorizo | Snack
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Kerstomaten cluster
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Kruiden | Espelettepeper
    40 gr
    222,25 €/kg
    €8,89
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 20 min.

    1. Spoel de schelpen enkele keren grondig in koud water.
    2. Halveer de kerstomaatjes.
    3. Snijd de chorizo in plakjes en bak in de olijfolie tot ze beginnen geuren. Voeg de schelpen, de Espelettepeper, de witte wijn en de gehalveerde kerstomaatjes toe en zet het vuur hoog. Bak tot de schelpen opengaan.
    4. Werk af met fijngehakte basilicum en dien meteen op.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Overig
    Gluten vrij
    Overig
    Diner
    Andere
    Hoofdgerecht
    • 00:00
      00:00
    • Vongole à la ramblas: chorizo, tomaat en knoflook

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Chorizo | Snack
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Kerstomaten cluster
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Kruiden | Espelettepeper
    40 gr
    222,25 €/kg
    €8,89