Recept zoekresultatenVongole à la champs-élysées: pastis en room
Delhaize logo
  • Vongole à la champs-élysées: pastis en room

Vongole à la champs-élysées: pastis en room

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Vongole à la champs-élysées: pastis en room

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 200 g zeebanaan
  • 2 dl room
  • 1 venkel
  • 2 dl pastis
  • 2 kg kokkels en vongole
  • 1 eetlepel olijfolie
  • peper en zout

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Room
    170 gr
    10,53 €/kg
    €1,79
    S2012112600001310000
  • Venkel
    500 gr
    3,10 €/kg
    €1,55
    F2021012600075630000
  • Pastis | 45% ALC.
    70 cl
    29,56 €/l
    €20,69
    S1981110900263380000
  • Reeds in je keuken
  • Olijfolie | Extra vierge | Bio
    50 cl
    8,78 €/l
    €4,39
    S2020072800450660000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 20 min.

    1. Spoel de schelpen enkele keren grondig in koud water.
    2. Blancheer de zeebanaan kort in gezouten, kokend water.
    3. Snijd de venkel fijn en stoof enkele minuten aan in olijfolie. Doe er de schelpen, de room en de pastis bij en bak tot de schelpen opengaan.
    4. Kruid bij met peper en zout en dien op met de zeebanaan.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Andere wereldkeuken
    Andere
    Overig
    Diner
    Andere
    Hoofdgerecht
    • Vongole à la champs-élysées: pastis en room

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Room
    170 gr
    10,53 €/kg
    €1,79
    S2012112600001310000
  • Venkel
    500 gr
    3,10 €/kg
    €1,55
    F2021012600075630000
  • Pastis | 45% ALC.
    70 cl
    29,56 €/l
    €20,69
    S1981110900263380000
  • Reeds in je keuken
  • Olijfolie | Extra vierge | Bio
    50 cl
    8,78 €/l
    €4,39
    S2020072800450660000