Vollenbak rode curry in 35 minuten


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g wokgroenten met rode paprika Delhaize (1 zak)
- 400 ml kokosmelk Delhaize
- 400 g witte Basmatirijst Delhaize Bio
- 2,5 el curry-mango kruiden Santa Maria
- 30 g pindanoten Bio Delhaize
- 10 cl olijfolie
- 450 g garnaalstaarten 8-12 (extra large) ongepeld Delhaize (1 zak)
- 2 limoenen Delhaize Bio
- 8 takjes verse koriander Delhaize Bio
- peper
- 400 g wokgroenten met rode paprika Delhaize (1 zak)
- 400 ml kokosmelk Delhaize
- 400 g witte Basmatirijst Delhaize Bio
- 2,5 el curry-mango kruiden Santa Maria
- 30 g pindanoten Bio Delhaize
- 10 cl olijfolie
- 450 g garnaalstaarten 8-12 (extra large) ongepeld Delhaize (1 zak)
- 2 limoenen Delhaize Bio
- 8 takjes verse koriander Delhaize Bio
- peper