Volkorenpasta met pesto van gegrilde paprika’s


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1/2 bussel basilicum
- 50 g geraspte parmezaan
- 350 g volkorenpasta (spirelli)
- 50 g geroosterde pijnboompitten
- 220 g meli-melo van rode en gele gemarineerde paprika’s
- 220 g fijne gegrilde en gemarineerde artisjokken
- zout
- 1/2 bussel basilicum
- 50 g geraspte parmezaan
- 350 g volkorenpasta (spirelli)
- 50 g geroosterde pijnboompitten
- 220 g meli-melo van rode en gele gemarineerde paprika’s
- 220 g fijne gegrilde en gemarineerde artisjokken
- zout