Recept zoekresultatenVolcano potatoes met gehakt, mozzarella en spinazie
Delhaize logo
 • Volcano potatoes met gehakt, mozzarella en spinazieB

Volcano potatoes met gehakt, mozzarella en spinazie

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Snack
Volcano potatoes met gehakt, mozzarella en spinazieB

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
 • 800 g grote, bloemige aardappelen (bijv. frietaardappelen)
 • 200 g verse spinazie
 • 150 g mozarella
 • 2 eetlepels appelkappertjes, fijngehakt
 • 2 eetlepels zongedroogde tomaatjes, fijngehakt
 • 2 eetlepels salsa verde
 • 200 g gemengd gehakt (varken-rund)
 • 40 g pancetta

Begin met koken

Bereidingstijd: 15 min + 2 u baktijd

 1. Warm de oven voor op 180°C. Was en droog de aardappelen. Prik er met een vork een tiental gaatjes in. Leg de aardappelen op de bakplaat en gaar ze 1.30 u in de oven.
 2. Haal ze uit de oven, laat ze afkoelen en snijd ze in twee. Hol de gare aardappel uit. Meng deze aardappelpuree in een kom met de ingrediënten. Vul de uitgeholde aardappelschil met het pureemengsel en bak 30 min in de oven.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 502; energie (kCal): 120; vetten (g): 6,6; verzadigde vetten (g): 2,9; koolhydraten (g): 8,2; suikers (g): 0,9; vezels (g): 1; eiwitten (g): 6,8; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 384,6
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Overig
Alle seizoenen
Snack
 • Volcano potatoes met gehakt, mozzarella en spinazieB