Vijgenchutney
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
3 op 5Vegan
Barbecue,Eindejaar
Bijgerechten
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 2 Porties
- 70 g gekonfijte biosinaasappelschil
- 3 kruidnagels
- 1/2 koffielepel mosterdzaad
- 1 rode ui
- 150 g suiker
- 150 ml witte wijnazijn
- 400 g verse vijgen
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2012091400345920000
S2015012100014350000
S2012032300007310000
F2015060500314850000
Laad nog 3 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 15 min + 40 min koken
- Snijd de vijgen in fijne stukjes. Pel de rode ui en snijd eveneens fijn.
- Zet een pot op een zacht vuur en doe alle ingrediënten samen in de pot.
- Laat dit geheel ongeveer 40 min koken en indikken, roer af en toe zodat het geheel niet aanbrandt.
- Schep de chutney in potten en sluit af met een deksel.
- Laat afkoelen.
Kooktip
'Delicious' bij rood vlees, paté, blauwe kaas en geitenkaas.
Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Indiaas
Vegan
Barbecue,Eindejaar
Ontbijt
Bijgerechten
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F2012091400345920000
S2015012100014350000
S2012032300007310000
F2015060500314850000
Laad nog 3 producten