Recept zoekresultatenVictoriaverrines
Delhaize logo
  • Victoriaverrines

Victoriaverrines

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Andere
Buiten eten,Pasen
Dranken en cocktails
Victoriaverrines

Ingrediënten voor 6 Porties

6 Porties
  • 2 eetlepels gepelde amandelen
  • 1 schaaltje geroosterde kippenreepjes (140 g/schaaltje)
  • 1 el honing
  • 1/2 koffielepel kerriepoeder
  • 100 g kleine witte druiven zonder pitjes
  • 2 eetlepels mangochutney
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels natuuryoghurt

Begin met koken

  1. Meng de chutney, de yoghurt, de mayonaise, de honing en het kerriepoeder. Schep voor 6 porties 1 eetlepel van deze saus op de bodem van elk glaasje.
  2. Leg 2 druiven opzij (voor 6 porties) en snij ze in kwartjes. Snij de rest in schijfjes en verdeel over de verrines. Snij de kippenreepjes in blokjes en schep op de druiven. Verdeel de resterende saus over de glaasjes, dek af en zet koel weg tot voor het opdienen.
  3. Hak de amandelen grof, bestrooi er de glaasjes mee. Werk af met de in kwartjes gesneden druiven. Dien fris op.

Kooktip

  • Een restje gebraden kip kan je gemakkelijk verwerken in deze verrines.
  • Variant: vervang de druiven door appels (met citroensap besprenkeld).
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Buiten eten,Pasen
Overig
Alle seizoenen
Dranken en cocktails
  • Victoriaverrines