Recept zoekresultatenVerrassingseieren
Delhaize logo
  • Verrassingseieren

Verrassingseieren

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

3 op 5
Andere
Student
Hoofdgerecht
Verrassingseieren

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 15 cl pilsbier
  • 60 g paneermeel
  • 1 ei
  • 2 soeplepels gesnipperde peterselie
  • 4 hardgekookte eieren
  • 600 g kalfs- of varkensgehakt
  • 1 komkommer
  • 8 blaadjes sla

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Pils | 5,2% | Fles
    75 cl
    2,87 €/l
    €2,15
    Afhaling vanaf 12/08
    S1976052400195870000
  • F1993101900107900000
  • Peterselie | Gehakt
    20 gr
    49,50 €/kg
    €0,99
    Afhaling vanaf 12/08
    F2009112400384940000
  • Eieren | Medium | Vrije uitloop
    6 st
    0,28 €/st
    €1,69
    F2010083100116000000
  • Begin met koken

    1. Verwarm de oven voor op th. 6 (180°C).
    2. Doe het gehakt in een slakom. Voeg er het ei, het paneermeel, de peterselie, het zout en de peper aan toe en meng goed.
    3. Pel de hardgekookte eieren en omhul ze zorgvuldig met gehakt. Plaats ze in een ovenschotel, giet er het bier over en laat ze 35 min. bruinen in de oven.
    4. Schil de komkommer en snij hem in fijne schijfjes. Snij de slablaadjes in reepjes.
    5. Verdeel de reepjes over alle borden. Versier met schijfjes komkommer en leg er de verrassingseieren tussen.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Andere wereldkeuken
    Andere
    Student
    Diner
    Alle seizoenen
    Hoofdgerecht
    • Verrassingseieren

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Pils | 5,2% | Fles
    75 cl
    2,87 €/l
    €2,15
    Afhaling vanaf 12/08
    S1976052400195870000
  • F1993101900107900000
  • Peterselie | Gehakt
    20 gr
    49,50 €/kg
    €0,99
    Afhaling vanaf 12/08
    F2009112400384940000
  • Eieren | Medium | Vrije uitloop
    6 st
    0,28 €/st
    €1,69
    F2010083100116000000