Recept zoekresultatenVerloren brood met rozijnenbrood
Delhaize logo
  • Verloren brood met rozijnenbroodB

Verloren brood met rozijnenbrood

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Kids
Dessert
Verloren brood met rozijnenbroodB

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 3 eieren
  • 1 banaan
  • 3 dl melk
  • 4 sneetjes rozijnenbrood
  • 4 koffielepels ahornsiroop
  • 1 klontje boter

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • F1993101900107900000
  • Brood | Kramiek
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2005102408183660000
  • Ahornsiroop | Fles
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S1981122200092220000
  • Reeds in je keuken
  • Melk | Half Volle | Belgische
    6 x 1 l
    0,89 €/l
    €5,34
    S2018032200041860099
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 5 min + 5 min baktijd

    1. Snijd de banaan in schijfjes.
    2. Meng de melk en de eieren met een garde. Dop de sneetjes rozijnenbrood een voor een in het mengsel.
    3. Laat een klontje boter smelten in een pan en bak er het gedopte rozijnenbrood enkele min in tot het een bruin randje krijgt.
    4. Dien het verloren brood onmiddellijk op met de schijfjes banaan en een beetje ahornsiroop.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 600; energie (kCal): 143; vetten (g): 6,2; verzadigde vetten (g): 2,7; koolhydraten (g): 15,9; suikers (g): 8,8; vezels (g): 1,4; eiwitten (g): 5,8; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 268,12
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Andere wereldkeuken
    Andere
    Kids
    Overig
    Alle seizoenen
    Dessert
    • Verloren brood met rozijnenbroodB

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • F1993101900107900000
  • Brood | Kramiek
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S2005102408183660000
  • Ahornsiroop | Fles
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    Dit product is niet meer beschikbaar
    S1981122200092220000
  • Reeds in je keuken
  • Melk | Half Volle | Belgische
    6 x 1 l
    0,89 €/l
    €5,34
    S2018032200041860099
  • Deze recepten kan je ook leuk vinden