Recept zoekresultatenVelouté met camembert
Delhaize logo
  • Velouté met camembert

Velouté met camembert

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 30 min.

Budget

Score

4 op 5
Andere
Overig
Soepen
Velouté met camembert

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 2 aardappelen (250 g)
  • 1 zakje broodkorstjes met look
  • 125 g camembert
  • 2 grote uien
  • 2 eetlepels olijfolie
  • peper
  • 50 g oud broodkruim
  • 2 vetarme gevogeltebouillonblokjes

Begin met koken

  1. Verwarm de olie in een stoofpot en fruit er de grofgehakte uien in.
  2. Snij de geschilde aardappelen, het brood en de camembert in blokjes. Doe alles bij in de pot, evenals 1 l water.
  3. Voeg de verkruimelde bouillonblokjes toe en breng aan de kook. Zet een deksel op de pot en laat 20 min. zacht koken.
  4. Mix de soep en breng op smaak met peper en zout. Serveer heel warm met de broodkorstjes.

Kooktip

Neem de camembert pas op het laatste moment uit de koelkast, het snijden zal dan gemakkelijker gaan.

Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Overig
Alle seizoenen
Soepen
  • Velouté met camembert