Veggie bologneselasagne met gekaramelliseerde uien, mozzarella en Espelettepepe


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1/4 kleine knolselder
- 3 wortelen
- 1 kleine courgette
- 4 uien
- 150 g groene linzen
- 800 g gepelde tomatenblokjes
- 70 g tomatenconcentraat
- 4 takjes tijm
- 1 takje rozemarijn
- 20 lasagnebladen met eieren
- 3 bollen mozzarella
- 100 g parmigiano
- 5 cl rode wijn
- 4 el olijfolie
- Espelettepeper
- zout
- 2 uien (voor de gekaramelliseerde uien)
- 4 takjes tijm (voor de gekaramelliseerde uien)
- 1 takje rozemarijn (voor de gekaramelliseerde uien)
- 2 el balsamicoazijn (voor de gekaramelliseerde uien)
- 1 el ruwe rietsuiker (voor de gekaramelliseerde uien)
- 2 el olijfolie (voor de gekaramelliseerde uien)
- Espelettepeper (voor de gekaramelliseerde uien)
- zout (voor de gekaramelliseerde uien)
- 8 dl melk (voor de bechamelsaus)
- 50 g parmigiano (voor de bechamelsaus)
- 80 g bloem (voor de bechamelsaus)
- 160 g boter (voor de bechamelsaus)
- Espelettepeper (voor de bechamelsaus)
- zout (voor de bechamelsaus)
- 1/4 kleine knolselder
- 3 wortelen
- 1 kleine courgette
- 4 uien
- 150 g groene linzen
- 800 g gepelde tomatenblokjes
- 70 g tomatenconcentraat
- 4 takjes tijm
- 1 takje rozemarijn
- 20 lasagnebladen met eieren
- 3 bollen mozzarella
- 100 g parmigiano
- 5 cl rode wijn
- 4 el olijfolie
- Espelettepeper