Varkenshaasje met vijgen en gevulde portobello

Moeilijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 kleine aardappelen
- 4 portobello paddenstoelen
- 40 ml Solo Bakken en Braden Vloeibaar
- 1 kleine sjalot, gesnipperd
- 2 takjes tijm, blaadjes gerist
- 50 g Gorgonzola
- 50 g walnoten, gehakt
- 4 el maïsolie
- 2 el frambozenazijn
- 100 g veldsla
- 600 g varkenshaasje
- 2 gedroogde vijgen
- 50 g walnoten bio
- 1 el balsamicoazijn
- 4 kleine aardappelen
- 4 portobello paddenstoelen
- 40 ml Solo Bakken en Braden Vloeibaar
- 1 kleine sjalot, gesnipperd
- 2 takjes tijm, blaadjes gerist
- 50 g Gorgonzola
- 50 g walnoten, gehakt
- 4 el maïsolie
- 2 el frambozenazijn
- 100 g veldsla
- 600 g varkenshaasje
- 2 gedroogde vijgen
- 50 g walnoten bio
- 1 el balsamicoazijn