Recept zoekresultatenTortellini met ricotta en spinazie
Delhaize logo
  • Tortellini met ricotta en spinazieD

Tortellini met ricotta en spinazie

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Andere
Student,Vaderdag
Pasta
Tortellini met ricotta en spinazieD

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 2 soeplepels geraspte parmezaan
  • 1 soeplepel olijfolie
  • 150 g pancetta
  • 1 soeplepel salie
  • 500 g tortelloni met ricotta en spinazie
  • 25 cl aangelengde verse room

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Parmigiano reggiano | BOB
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    100 gr
    20,90 €/kg
    €2,09
    F2018070600020220000
  • PANCETTA
    nutri-score-bordered-e.external.cd2af645.svg
    100 gr
    22,90 €/kg
    €2,29
    F2018011100371840000
  • Kruiden | Salie
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    11 gr
    222,73 €/kg
    €2,45
    S2009121608000890000
  • Ravioli | Spinazie-Ricotta
    250 gr
    14,76 €/kg
    €3,69
    Afhaling vanaf 11/08
    F2009061200213110000
  • Begin met koken

    1. Hak de salie fijn. Snij de pancetta in fijne reepjes. Kook de tortellini volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
    2. Laat ondertussen de pancetta bruin bakken in een pan met olie. Voeg de salie toe, meng gedurende 1 min., voeg daarna de room en de geraspte parmezaan toe.
    3. Laat gedurende enkele minuten koken en voeg de goed uitgelekte tortellini toe. Meng goed, dien onmiddellijk op in diepe borden en werk af met parmezaankrullen.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1054; energie (kCal): 252; vetten (g): 12,9; verzadigde vetten (g): 5,6; koolhydraten (g): 22,8; suikers (g): 3,2; vezels (g): 1,8; eiwitten (g): 9,5; zout (g): 1,5. Energie (kcal/portie): 597,24
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Andere wereldkeuken
    Andere
    Student,Vaderdag
    Diner
    Alle seizoenen
    Pasta
    • Tortellini met ricotta en spinazieD

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Parmigiano reggiano | BOB
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    100 gr
    20,90 €/kg
    €2,09
    F2018070600020220000
  • PANCETTA
    nutri-score-bordered-e.external.cd2af645.svg
    100 gr
    22,90 €/kg
    €2,29
    F2018011100371840000
  • Kruiden | Salie
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    11 gr
    222,73 €/kg
    €2,45
    S2009121608000890000
  • Ravioli | Spinazie-Ricotta
    250 gr
    14,76 €/kg
    €3,69
    Afhaling vanaf 11/08
    F2009061200213110000