Tortellini met prosciutto crudo in ‘sauce vierge’
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
5 op 5Ingrediënten voor 4 Porties
- 500 g tortellini van Bertagni
- 560 g half-gedroogde tomaten in olie
- 8 teentjes in olie gemarineerde look
- 150 g groene olijven, ontpit
- 70 g kappertjes
- 200 g pijnboompitten
- 40 g geraspte parmezaan
- 2 bosjes basilicum
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Delhaize
Tortelloni | Ricotte | Spinazie
500 gr
€2,49
Delhaize
Gedroogde Tomaten | Met Basilicum
7 × 90 gr
€18,83
Delhaize
Olijven | Groen | Ontpit
2 × 130 gr
€4,58
Delhaize
Kappertjes | Surfines
2 × 60 gr
€1,78
Delhaize
Pijnboompitten
3 × 90 gr
€19,17
Pamesello
Pamesello | Geraspt
40 gr
€1,49
Santa Maria
Kruiden | Basilicum
10 gr
€3,19
Reeds in je keuken
Delhaize
Lookbol | Netje
2 × 75 gr
€3,38
Totaal:
€51,53
Begin met koken
- Hak de half-gedroogde tomaten fijn, samen met de gemarineerde look, de olijven en de kappertjes. Meng alles in een schotel met de olie van de tomaten. Kruiden met peper en zout.
- Voeg er geroosterde pijnboompitten en royaal gehakte basilicum aan toe.
- Laat de tortellini twee minuutjes koken in gezouten water.
- Giet af en meng er de geurige 'sauce vierge' onder.
- Bestrooi met parmezaan en dien meteen op.
Kooktip
Open de verpakking van de pasta vijf minuutjes op voorhand zodat de pasta niet aan elkaar blijft kleven.
Nutritionele informatie
Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Delhaize
Tortelloni | Ricotte | Spinazie
500 gr
€2,49
Delhaize
Gedroogde Tomaten | Met Basilicum
7 × 90 gr
€18,83
Delhaize
Olijven | Groen | Ontpit
2 × 130 gr
€4,58
Delhaize
Kappertjes | Surfines
2 × 60 gr
€1,78
Delhaize
Pijnboompitten
3 × 90 gr
€19,17
Pamesello
Pamesello | Geraspt
40 gr
€1,49
Santa Maria
Kruiden | Basilicum
10 gr
€3,19
Reeds in je keuken
Delhaize
Lookbol | Netje
2 × 75 gr
€3,38