• Onze winkels
  • Taalkiezer
    NL
    • FR
Laat je boodschappen thuis bezorgen. Nieuwe klant? : Ontvang nu automatisch €15 korting* !  Meer info
Terug

Tortellini met prosciutto crudo in ‘sauce vierge’

door Jeroen De Pauw

Makkelijk
Goedkoop
Minder of gelijk aan 30 min.

Bedankt voor je beoordeling

An error occurred[NL]

Je hebt dit product al beoordeeld

  • Gang: Pasta
  • Keuken: Overig
  • Dieet: Vegetarisch
  • Maaltijd: Diner
  • Gelegenheid: Overig
  • Seizoen: Alle seizoenen

Dit recept versturen

Tortellini met prosciutto crudo in ‘sauce vierge’
Makkelijk
Goedkoop
Minder of gelijk aan 30 min.

Vul alle verplichte velden in om verder te gaan (*)

Ingrediënten

- 4 Porties +
  • 500 g tortellini van Bertagni
  • 560 g half-gedroogde tomaten in olie
  • 8 teentjes in olie gemarineerde look
  • 150 g groene olijven, ontpit
  • 70 g kappertjes
  • 200 g pijnboompitten
  • 40 g geraspte parmezaan
  • 2 bosjes basilicum
Tortellini met prosciutto crudo in ‘sauce vierge’
Bereiding

  1. Hak de half-gedroogde tomaten fijn, samen met de gemarineerde look, de olijven en de kappertjes. Meng alles in een schotel met de olie van de tomaten. Kruiden met peper en zout.
  2. Voeg er geroosterde pijnboompitten en royaal gehakte basilicum aan toe.
  3. Laat de tortellini twee minuutjes koken in gezouten water.
  4. Giet af en meng er de geurige 'sauce vierge' onder.
  5. Bestrooi met parmezaan en dien meteen op.

Kooktip

Open de verpakking van de pasta vijf minuutjes op voorhand zodat de pasta niet aan elkaar blijft kleven.

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst