Recept zoekresultatenTomaten gevuld met zalm
Delhaize logo
  • Tomaten gevuld met zalm
    A
Tomaten gevuld met zalmA

Tomaten gevuld met zalm

Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 4 grote opvultomaten
  • 60 g oud broodkruim
  • 6 cl melk
  • 1 ei
  • 3 takjes bladpeterselie
  • 400 g zalmfilet
  • 1 ui
  • 2 e.l. olijfolie
  • 2 el paneermeel
  • 4 grote opvultomaten
  • 60 g oud broodkruim
  • 6 cl melk
  • 1 ei
  • 3 takjes bladpeterselie
  • 400 g zalmfilet
  • 1 ui
  • 2 e.l. olijfolie
  • 2 el paneermeel

Begin met koken

: > 40 min.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 - 180°C.
2
Snij het hoedje van de tomaten en hol ze uit met een lepel. Bestrooi de binnenkant met zout en draai ze om.
3
Doe 1 eetlepel olie in een kleine braadpan en fruit er de gehakte ui in op zacht vuur.
4
Laat ondertussen het brood in de melk weken en doe alles (brood + melk) in de beker van de mixer of hakmolen. Voeg de in blokjes gesneden zalm toe, de grof gehakte peterselie, het ei, peper, zout en de uien. Mix tot een homogene vulling.
5
Dep de binnenkant van de tomaten droog met keukenpapier en vul ze met de bereiding. Zet ze in een met een beetje olie ingesmeerde ovenschaal, bestrooi ze met paneermeel en leg er de hoedjes naast.
6
Laat 25 min. in de oven bakken.
7
Serveer warm met een salade en brood of rijst.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 - 180°C.
2
Snij het hoedje van de tomaten en hol ze uit met een lepel. Bestrooi de binnenkant met zout en draai ze om.
3
Doe 1 eetlepel olie in een kleine braadpan en fruit er de gehakte ui in op zacht vuur.
4
Laat ondertussen het brood in de melk weken en doe alles (brood + melk) in de beker van de mixer of hakmolen. Voeg de in blokjes gesneden zalm toe, de grof gehakte peterselie, het ei, peper, zout en de uien. Mix tot een homogene vulling.
5
Dep de binnenkant van de tomaten droog met keukenpapier en vul ze met de bereiding. Zet ze in een met een beetje olie ingesmeerde ovenschaal, bestrooi ze met paneermeel en leg er de hoedjes naast.
6
Laat 25 min. in de oven bakken.
7
Serveer warm met een salade en brood of rijst.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 489; energie (kCal): 117; vetten (g): 6,7; verzadigde vetten (g): 1,2; koolhydraten (g): 6,2; suikers (g): 2,5; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 8; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 382,82
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 489; energie (kCal): 117; vetten (g): 6,7; verzadigde vetten (g): 1,2; koolhydraten (g): 6,2; suikers (g): 2,5; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 8; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 382,82
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Tomaten | San Marzano

Delhaize

Tomaten | San Marzano

2 × 500 gr

€7,58

Brood | Toast | Wit

Delhaize

Brood | Toast | Wit

250 gr

€0,99

Karnemelk | Bio

Delhaize

Karnemelk | Bio

1 l

Bio

€1,89

Eieren | Medium | Vrije uitloop

Delhaize

Eieren | Medium | Vrije uitloop

6 st

€2,09

Bladpeterselie Verpakt

Delhaize

Bladpeterselie Verpakt

100 gr

€1,49

Zalmfilet | Belle-Vue

Gabriel

Zalmfilet | Belle-Vue

+/- 650 gr

+/-€20,79

Gele uien | Netje

Delhaize

Gele uien | Netje

500 gr

€1,99

Paneermeel

Anco

Paneermeel

200 gr

€0,69

Reeds in je keuken

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Totaal:
+/-€37,51