Tomaat-garnaal nationaal
door Jeroen Meus

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g gepelde grijze Noordzeegarnalen
- 4 tomaten van verschillende soorten
- 2 sjalotten
- 1 bussel krulpeterselie
- 1 doosje tuinkers
- 4 sneden speltbrood Tradition
- 2 teentjes knoflook
- 1 scheutje olijfolie
- zwarte peper
- grof zeezout
- 4 el mayonaise
- 2 el ketchup
- 3 el zure room
- 1 scheutje whisky
- 1 snuifje mild paprikapoeder
- 1 avocado
- 250 g gepelde grijze Noordzeegarnalen
- 4 tomaten van verschillende soorten
- 2 sjalotten
- 1 bussel krulpeterselie
- 1 doosje tuinkers
- 4 sneden speltbrood Tradition
- 2 teentjes knoflook
- 1 scheutje olijfolie
- zwarte peper
- grof zeezout
- 4 el mayonaise
- 2 el ketchup
- 3 el zure room
- 1 scheutje whisky
- 1 snuifje mild paprikapoeder