Curry van eendenborst met kastanjepompoen
Makkelijk, < 30 min.
Productterugroeping:« Pistachenoten 200g van het merk Delhaize »Lees meer >
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
5 op 5Toon:
Delhaize
Belgische | mini | witte | champignons
175 gr
€3,29
Delhaize
Zeewatergarnalen | Gemarineerd
2 × +/- 250 gr
+/-€14,98
Delhaize
Citroengras | Kruiden | Verpakt
75 gr
€2,19
Patak's
Mild curry paste
165 gr
€2,19
Santa Maria
Kruiden | Kurkuma | Gemalen
35 gr
€3,49
Tienen-Tirlemont
Cassonade
500 gr
€1,59
Delhaize
Limoen | 1 st
1 st
€0,69
Santa Maria
Kruiden | Gember | Gemalen
28 gr
€3,29
Suzi Wan
Kokosnotenmelk
50 cl
€6,79
Santa Maria
Kruiden | Koriander | Blaadjes
10 gr
€2,95
Vittel
Mineraalwater | Niet bruisend | PET
8 x 33 cl
€5,79
Bereidingstijd: 15 min + 5 min kooktijd
Kooktip
Wie niet houdt van heel pikante gerechten kan beginnen met de helft van de currypasta.
Toon:
Delhaize
Belgische | mini | witte | champignons
175 gr
€3,29
Delhaize
Zeewatergarnalen | Gemarineerd
2 × +/- 250 gr
+/-€14,98
Delhaize
Citroengras | Kruiden | Verpakt
75 gr
€2,19
Patak's
Mild curry paste
165 gr
€2,19
Santa Maria
Kruiden | Kurkuma | Gemalen
35 gr
€3,49
Tienen-Tirlemont
Cassonade
500 gr
€1,59
Delhaize
Limoen | 1 st
1 st
€0,69
Santa Maria
Kruiden | Gember | Gemalen
28 gr
€3,29
Suzi Wan
Kokosnotenmelk
50 cl
€6,79
Santa Maria
Kruiden | Koriander | Blaadjes
10 gr
€2,95
Vittel
Mineraalwater | Niet bruisend | PET
8 x 33 cl
€5,79