Toastjes met asperges
door @DELICI0USLY_HEALTHY
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegetarisch
Pasen
Lunch
Ingrediënten voor 4 Porties
4 Porties
- 4 eieren bio
- 200 g groene miniasperges
- 50 g biologische luzerne-rucolascheuten
- 4 biologische ‘3 zaden & 3 granen’-crackers
- 150 g boter bio
- 5 takjes krulpeterselie
- nootmuskaat
- peper en zout
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Delhaize
Asperges | Groen-Mini
2 × 110 gr
€8,98
N.A!
Crackers | Paprika
85 gr
€2,45
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Reeds in je keuken
Santa Maria
Kruiden | Muskaatnoot | Gemalen
35 gr
€4,55
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Totaal:
€22,16
Begin met koken
Bereidingstijd: 10 min + 10 min koken
- Hou de asperges even onder water en stoom ze gedurende 8 à 10 min. Giet ze daarna af en hou ze warm.
- Breng een pan met water aan de kook, voeg de eieren toe en kook gedurende 10 min. Als de eieren klaar zijn met koken, hou ze dan nog even onder koud water voor je ze pelt. Prak met een vork.
- Smelt de boter in een kleine koekenpan, voeg de eieren, de gehakte peterselie, zout, peper en een beetje nootmuskaat toe en meng 2 min op laag vuur.
- De toastjes dresseren: leg de asperges op elke toast en voeg het mengsel van ei/boter/peterselie toe. Werk af met de luzerne-rucolascheuten.
Nutritionele informatie
Energie: 492 kcal
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Pasen
Lente,Zomer
Lunch
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Delhaize
Asperges | Groen-Mini
2 × 110 gr
€8,98
N.A!
Crackers | Paprika
85 gr
€2,45
Carlsbourg
Geklaarde boter
225 gr
€5,69
Santa Maria
Kruiden | Peterselie
8 gr
€2,95
Reeds in je keuken
Santa Maria
Kruiden | Muskaatnoot | Gemalen
35 gr
€4,55
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25