Taart met appels en droge vruchten


Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 30 g amandelpoeder
- 8 cl armagnac (facultatief)
- 15 cl Beaume de Venise muskaatwijn (of appelsap)
- 80 g gedroogde abrikozen
- 100 g gedroogde, ontpitte pruimen
- 100 g gedroogde vijgen
- 2 kl speculaaskruiden
- 2 plakken bladerdeeg
- 1 ei
- 50 g rozijnen
- 8 cl vloeibare honing
- 800 g zure appels (Cox)
- 30 g amandelpoeder
- 8 cl armagnac (facultatief)
- 15 cl Beaume de Venise muskaatwijn (of appelsap)
- 80 g gedroogde abrikozen
- 100 g gedroogde, ontpitte pruimen
- 100 g gedroogde vijgen
- 2 kl speculaaskruiden
- 2 plakken bladerdeeg
- 1 ei
- 50 g rozijnen
- 8 cl vloeibare honing
- 800 g zure appels (Cox)