Recept zoekresultatenSpaghetti met vegetarische bolognaisesaus
Delhaize logo
  • Spaghetti met vegetarische bolognaisesaus

Spaghetti met vegetarische bolognaisesaus

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Vegetarisch
Recepten voor elke dag
Hoofdgerecht
Spaghetti met vegetarische bolognaisesaus

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 3 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 el olijfolie
  • 1 kruidentuiltje
  • 500 g spaghetti
  • geraspte gruyère
  • 200 g tofoereepjes
  • 1 blik tomaten in blokjes met verse groenten
  • 1 brik passata

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Lookbol | Netje
    75 gr
    16,67 €/kg
    €1,25
  • Kruiden | Kruidenbuiltje
    14 gr
    327,86 €/kg
    €4,59
  • Kaas | Gruyère | Geraspt
    Dit product is niet meer beschikbaar
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 15 min. + 30 min. kooktijd

    1. Fruit de gehakte uien en de geperste knoflook in een kookpot, met olijfolie. Schep er de tofoereepjes bij, meng en voeg vervolgens de tomaten in blokjes met verse groenten toe, samen met de passata en het kruidentuiltje.
    2. Kruid met zout en peper en laat 30 min. op een zacht vuurtje pruttelen. Dien op met al dente gekookte spaghetti en geraspte gruyère.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Italiaans
    Vegetarisch
    Recepten voor elke dag
    Diner
    Hoofdgerecht
    • Spaghetti met vegetarische bolognaisesaus

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Lookbol | Netje
    75 gr
    16,67 €/kg
    €1,25
  • Kruiden | Kruidenbuiltje
    14 gr
    327,86 €/kg
    €4,59
  • Kaas | Gruyère | Geraspt
    Dit product is niet meer beschikbaar