Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Belangrijk bericht:Er wordt een valse Tupperware-wedstrijd verspreid onder onze klanten.Meer info >

Recept zoekresultatenSpaghetti bolognaise
Delhaize logo
  • Spaghetti bolognaise
    A
Spaghetti bolognaiseA

Spaghetti bolognaise

Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 800 x 400 g tomatenblokjes
  • 500 g biospaghetti Delhaize
  • 400 g gehakt van kip of varken/kalf
  • 1 dikke ui
  • 160 g wortelen
  • 100 g geraspte parmigiano
  • 4 el olijfolie
  • peper en zout
  • 800 x 400 g tomatenblokjes
  • 500 g biospaghetti Delhaize
  • 400 g gehakt van kip of varken/kalf
  • 1 dikke ui
  • 160 g wortelen
  • 100 g geraspte parmigiano
  • 4 el olijfolie
  • peper en zout

Begin met koken

: 20 min.
1
Verwarm een ruime hoeveelheid licht gezouten water in een kookpot.
2
Verwarm 2 el olijfolie in een grote, diepe pan en doe er de gesnipperde ui, de grof geraspte wortelen en het gehakt in. Bestrooi met de Italiaanse kruiden en bak op vrij hoog vuur. Gebruik een spatel om het geheel in kleinere stukken te breken. Voeg, wanneer alles lichtbruin gebakken is, de tomatensaus toe, peper en zout. Giet 5 cl water in elk blikje, sluit de bokalen, schud en voeg het water toe aan de saus. Laat zachtjes sudderen.
3
Voeg 2 el olijfolie toe aan het kookwater en kook er de spaghetti gelijktijdig “al dente” in. Giet de spaghetti af en dien onmiddellijk op met de bolognaisesaus. Serveer met geraspte parmezaan of geraspte kaas.
1
Verwarm een ruime hoeveelheid licht gezouten water in een kookpot.
2
Verwarm 2 el olijfolie in een grote, diepe pan en doe er de gesnipperde ui, de grof geraspte wortelen en het gehakt in. Bestrooi met de Italiaanse kruiden en bak op vrij hoog vuur. Gebruik een spatel om het geheel in kleinere stukken te breken. Voeg, wanneer alles lichtbruin gebakken is, de tomatensaus toe, peper en zout. Giet 5 cl water in elk blikje, sluit de bokalen, schud en voeg het water toe aan de saus. Laat zachtjes sudderen.
3
Voeg 2 el olijfolie toe aan het kookwater en kook er de spaghetti gelijktijdig “al dente” in. Giet de spaghetti af en dien onmiddellijk op met de bolognaisesaus. Serveer met geraspte parmezaan of geraspte kaas.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 578; energie (kCal): 138; vetten (g): 5,3; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 15,3; suikers (g): 2,2; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 6,6; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 1001,88
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 578; energie (kCal): 138; vetten (g): 5,3; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 15,3; suikers (g): 2,2; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 6,6; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 1001,88
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Italiaans
Kids
Hoofdgerecht
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Tomaten | Gepeld | Blokjes | Bio

Elvea

Tomaten | Gepeld | Blokjes | Bio

2 x 400 gr

Bio

€5,35

Pasta | Spaghetti n.5

Barilla

Pasta | Spaghetti n.5

500 gr

€1,89

Gehakt | Varken | Kalfs | Gekruid

Delhaize

Gehakt | Varken | Kalfs | Gekruid

500 gr

€4,75

Gele uien | Netje

Delhaize

Gele uien | Netje

500 gr

€1,99

Gesneden wortelen | Bio

Delhaize

Gesneden wortelen | Bio

450 gr

Bio

€1,29

Parmigiano reggiano | BOB

Delhaize

Parmigiano reggiano | BOB

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€2,59

Olijfolie | Extra vierge

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge

50 cl

€4,95

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Gemalen

365

Kruiden | Peper | Gemalen

100 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,25

Totaal:
€22,81