Soepje van meloen met parmaham en zwarte peper
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
4 op 5Gluten vrij
Brunch
Lunch
Ingrediënten voor 4 Porties
4 Porties
- groen naar smaak
- 2 Charentais meloen
- 200 g Parmaham
- sherry (naar smaak)
- zwarte peper
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Delhaize
Jonge sla
45 gr
€0,89
Delhaize
Meloen | Galia
850 gr
€2,99
Delhaize
Parmaham
2 × 160 gr
€13,38
Carlsbourg
Boter | Zacht | Ardeens
250 gr
€3,59
Reeds in je keuken
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25
Totaal:
€20,85
Begin met koken
- Schil de meloen(en) en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees grof.
- Mix de meloenblokjes glad in de keukenmachine, breng op smaak met sherry.
- Werk af met parmaham, wat groen en zwarte peper. Serveer met bruin brood.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Brunch
Diner
Lunch
Ingrediënten voor 4 personen
Toon:
Delhaize
Jonge sla
45 gr
€0,89
Delhaize
Meloen | Galia
850 gr
€2,99
Delhaize
Parmaham
2 × 160 gr
€13,38
Carlsbourg
Boter | Zacht | Ardeens
250 gr
€3,59
Reeds in je keuken
Santa Maria
Kruiden | Peper | Mix
41 gr
€4,25