Recept zoekresultatenSoepje van meloen met parmaham en zwarte peper
Delhaize logo
  • Soepje van meloen met parmaham en zwarte peper

Soepje van meloen met parmaham en zwarte peper

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

4 op 5
Gluten vrij
Brunch
Lunch
Soepje van meloen met parmaham en zwarte peper

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • groen naar smaak
  • 2 Charentais meloen
  • 200 g Parmaham
  • sherry (naar smaak)
  • zwarte peper

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Jonge sla

Delhaize

Jonge sla

45 gr

€0,89

Meloen | Galia

Delhaize

Meloen | Galia

850 gr

€2,99

Parmaham

Delhaize

Parmaham

2 × 160 gr

€13,38

Boter | Zacht | Ardeens

Carlsbourg

Boter | Zacht | Ardeens

250 gr

€3,59

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
€20,85

Begin met koken

  1. Schil de meloen(en) en verwijder de zaadjes. Snijd het vruchtvlees grof.
  2. Mix de meloenblokjes glad in de keukenmachine, breng op smaak met sherry.
  3. Werk af met parmaham, wat groen en zwarte peper. Serveer met bruin brood.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Brunch
Diner
Lunch
  • Soepje van meloen met parmaham en zwarte peper

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Jonge sla

Delhaize

Jonge sla

45 gr

€0,89

Meloen | Galia

Delhaize

Meloen | Galia

850 gr

€2,99

Parmaham

Delhaize

Parmaham

2 × 160 gr

€13,38

Boter | Zacht | Ardeens

Carlsbourg

Boter | Zacht | Ardeens

250 gr

€3,59

Reeds in je keuken

Kruiden | Peper | Mix

Santa Maria

Kruiden | Peper | Mix

41 gr

€4,25

Totaal:
€20,85