Sint-jakobsvruchten met exotisch fruit en vanille

Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 20 g parmigianoschilfers
- 30 g boter
- 1 el olijfolie (voor de limoenvinaigrette)
- 10 cl olijfolie (voor de korianderolie)
- 1 el water
- 1 bussel verse koriander
- 1 snufje zout
- 6 Sint-Jacobsvruchten
- 1/2 pitaya
- 2 passievruchten
- 1 passievrucht (voor de limoenvinaigrette)
- 1 sterfruit
- 2 mangoestan
- 2 ramboetan
- 1/2 vanillestokje (voor de vanilleboter)
- 1/2 vanillestokje (voor de limoenvinaigrette)
- 1/2 limoen (het sap)
- 0,1 rood pepertje (naargelang je smaak)
- korianderblaadjes voor de afwerking
- 20 g parmigianoschilfers
- 30 g boter
- 1 el olijfolie (voor de limoenvinaigrette)
- 10 cl olijfolie (voor de korianderolie)
- 1 el water
- 1 bussel verse koriander
- 1 snufje zout
- 6 Sint-Jacobsvruchten
- 1/2 pitaya
- 2 passievruchten
- 1 passievrucht (voor de limoenvinaigrette)
- 1 sterfruit
- 2 mangoestan
- 2 ramboetan
- 1/2 vanillestokje (voor de vanilleboter)