Sint-jakobsnoten met champagne en hoedje van bladerdeeg


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 12 dikke sintjakobsnoten
- 250 g soepgroenten Julienne
- 15 cl champagne brut
- 4 diepgevroren vierkante bladerdeeglapje
- 10 cl lichte verse room
- 1 kruidentuiltje
- 2 el water
- 1 ei
- 1 noot boter
- 1 el olijfolie
- bladpeterselie, gehakt
- zout
- peper
- 12 dikke sintjakobsnoten
- 250 g soepgroenten Julienne
- 15 cl champagne brut
- 4 diepgevroren vierkante bladerdeeglapje
- 10 cl lichte verse room
- 1 kruidentuiltje
- 2 el water
- 1 ei
- 1 noot boter
- 1 el olijfolie
- bladpeterselie, gehakt
- zout
- peper