Schelvis in een korstje van chorizo, suikererwten in olie van fijne kruiden

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g suikererwten
- 1/2 kl venkelpoeder
- 5 takjes bladpeterselie
- 12 chorizo
- 4 schelvisfilets van 150 g
- restjes rijst met amandelen
- 1/2 limoen (het vruchtvlees)
- restjes verse kruiden (waterkers, bieslook, koriander enz.)
- 500 g suikererwten
- 1/2 kl venkelpoeder
- 5 takjes bladpeterselie
- 12 chorizo
- 4 schelvisfilets van 150 g
- restjes rijst met amandelen
- 1/2 limoen (het vruchtvlees)
- restjes verse kruiden (waterkers, bieslook, koriander enz.)