Schaal- en schelpdieren in chimichurrisalsa met citroen

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 15 cl olijfolie
- 6 cl Xérèsazijn
- 2 kl zacht paprikapoeder
- 2 teentjes look
- 1 afgestreken kl vermalen pilipili
- 6 takjes bladpeterselie
- assortiment schaal- en schelpdieren naar keuze: levende sint-jakobsschelpen, rauwe gamba’s in hun geheel, scheermessen, kokkels, venusschelpen, tapijtschelpen enz.
- 1 biocitroen
- peper
- 15 cl olijfolie
- 6 cl Xérèsazijn
- 2 kl zacht paprikapoeder
- 2 teentjes look
- 1 afgestreken kl vermalen pilipili
- 6 takjes bladpeterselie
- assortiment schaal- en schelpdieren naar keuze: levende sint-jakobsschelpen, rauwe gamba’s in hun geheel, scheermessen, kokkels, venusschelpen, tapijtschelpen enz.
- 1 biocitroen
- peper