Scandinavische visburger


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 (vierkante) stukken kabeljauw van 120 g/stuk (alternatief: diepvries witte vis)
- 100 g wittekool
- 2 lente-uitjes
- 10 g dille
- 10 g munt
- 10 g dragon
- 30 g jonge spinazieblaadjes
- peper
- 1 el druivenpitolie
- 3 el paneermeel
- 3 el bloem
- 2 el kappers
- 1,5 dl zure room
- 4 ronde volkorenbroodjes
- 1 ei
- 1 bio citroen
- 5 g platte peterselie
- 5 g tijm
- 4 (vierkante) stukken kabeljauw van 120 g/stuk (alternatief: diepvries witte vis)
- 100 g wittekool
- 2 lente-uitjes
- 10 g dille
- 10 g munt
- 10 g dragon
- 30 g jonge spinazieblaadjes
- peper
- 1 el druivenpitolie
- 3 el paneermeel
- 3 el bloem
- 2 el kappers
- 1,5 dl zure room
- 4 ronde volkorenbroodjes
- 1 ei