Sandwich met spinazieblauwekaasomelet en bacon


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 80 g flinterdunne gerookte bacon
- 80 g jonge spinazieblaadjes
- 20 g geroosterde pijnboompitten
- 80 g fourme d’Ambert (of andere blauwe kaas)
- 50 g parmigiano
- 2 el olijfolie
- 6 eieren
- 1 stokbrood
- peper
- 80 g flinterdunne gerookte bacon
- 80 g jonge spinazieblaadjes
- 20 g geroosterde pijnboompitten
- 80 g fourme d’Ambert (of andere blauwe kaas)
- 50 g parmigiano
- 2 el olijfolie
- 6 eieren
- 1 stokbrood
- peper